Uppmärksammat i Botkyrka-Salem!

Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord. Det kanske stämmer?

Här kan du som boende i Botkyrka Salem dela med dig av det du ser i ditt bostads eller närområde. Saker som du kanske vill att andra skall få upp ögonen på. Det kan vara både bra och mindre bra saker som man kan bilda sin egen uppfattning om utan att behöva skriva 1000 ord.

Skicka gärna in bilder som du tycker skulle passa på sidan. Uppge även var bilden är tagen samt en kort beskrivning. Klicka på bilden för att få en större bild.

Askkopp

Storskogsvägen Salem Jag förstår hur man får i fimparna, men hur får man ut dom

Fasad

Från stenvägen Tumba: Vi har inga problem med fasaden...Men kanske Botkyrkabyggen?

Lekpark

Storskogsvägen Salem: Finn 5 fel ! O.B.S Bilden är tagen 2010 inte 1960 :)

Brandtak

Garage Bergsvägen Salem:Handikappsplats har jag hört talas om, men är detta för en brandbil?

Snötrapp

Från P garaget Skarpbrunnavägen: Ner kommer man alltd. Vem har sagt att det inte kan vara spännande att hämta bilen?

Hålsten

Bergsvägen Salem: Platt fall för både hyresgäst och trapp snart.

Sopor

Från Salem: det är väll inget fel att slänga sopor på gatan? Dom är ju sorterade!

Grönsak

Bergsvägen Salem: Sallad är bra, men kanske inte när man skall gå i en trappa :)

Snöväg

Bergsvägen Salem: Som Mount Everest..Det är den sista biten som är svår att besegra^^

Snötrapp

Bergsvägen Salem: Titta en pulkbacke :D Näää det var visst en tra pa pa pa pa pa paaa!!

Balkong

Hyresrätten håller på att plockas ner bit för bit. På Brages väg 2 får man hjälp på traven!

Fel på linjen

Linus på linjen har semester! Botkyrkabyggen aviserar om målning av P-platser på Bragesväg i Norsborg. Hyresgästerna uppmanas att flytta på bilarna för att man skall kunna utföra arbetet. Men det skulle underlättat om firman som skulle målat inte hade haft semester, så det blev ingen målning.

Batteri

Ett förtydligande: Batteriet är inte gömt det är kärran dom inte hittar^^.

Ljusvägg

Skarpbrunnavägen mellan 39 - 55 Eriksbergsåsen: En ROS till BoBy Som nu har tätat ALLA sprickor i fasaden så att man nu slipper ljuset från källaren genom fasaden.

Sopdörr

SRV håller öppet hus! Trasigt gångjärn hjälper till.

Väggputs

Bergsvägen Salem: Något är "puts väck"....Och vem har tegelstenen?

Stegfel

Storskogsvägen Salem: Stegfel eller....Hur är det med resten av huset då???

Lös sten

Bergsvägen Salem: Inte bara hyresgäster kan sitta löst till ibland :)

Bänk

Hur svårt kan det vara? Mutter + skruv = fixat!

Dörrhål

Lite under (hål) kanske?

Stolpe

Finns nog bara två lösningar!! Antingen papperskorg på röret eller röret i papperskorgen.

Rishög

Fin vy från Hundhamravägen i Norsborg med fin miljö..eller är den risig?

Spegel

Att hyresgäster kan ställa till det så! För jävligt på en sån fin spegel.

Staket

Kedjan är inte starkare än den svagaste länken.. Går nog att fixa med en längre krok.

Isväg

Tja på vinterhalvåret så finns det is. Gå försiktigt det försvinner till sommaren men det gör inte sanden.

Ispassage

Sand vadå???? Är det halt Gå då på gräsmattan eller håll i stången!

Batteri

Bara snön försvinner så kan vi ta fram stora kärran och flytta på bilbatteriet.

Gräsligt

Gräsligt underhåll! men det kanske handlar om att gömma brunnen för att slippa rensa den.

Borsten

Allvarligt! Vad gör en flaskboste i tvättstugan?.

Botkyrkabyggens miljöpolicy: Botkyrkabyggen är ett allmännyttigt bostadsbolag som arbetar för att bidra till sunda och miljöanpassade inomhus och utomhusmiljöer för dem som bor i de hus de bygger och förvaltar.

Detta görs genom att: Aktivt verka för att våra medarbetare är engagerade, motiverade och kompetenta och motivera dem till delaktighet i vårt miljöarbete I dialog med våra hyresgäster och entreprenörer skapa hållbara områden och sunda miljöer både inomhus och utomhus